Psychodelic Art is geinspireerd in niet alledaagse dingen zoals jaren 50 Horror- en Science fiction, Halloween weirdo’s ,Tiki style en schrijvers als bijvoorbeeld HP Lovecraft, Edgar Allan Poe. Daarnaast zijn diverse muziekstromen door jaren heen zoals R&R, Surf, Hotrod, beat, Garage, Mod en Psychedelica van grote invloed op zijn teken gedrag. Ook vreemde zaken zoals UFO’s, Aliens en oude verdwenen beschavingen oefenen een grote invloed uit! Ondergetekende heeft volop inspiratie door dit hele gebeuren.

 

Psychodelic Art creëert, ontwerpt en tekent deze dingen, vreemde wezens, entiteiten en andere zaken vaak letterlijk uit het niets wanneer ze in zijn hoofd opkomen.

 

Trouwens veel van deze originele tekeningen en illustraties zijn te koop of ze worden tevens in opdracht gemaakt!

 

Mocht je dus geïnteresseerd zijn in een illustratie reageer dan via de contactknop onderaan en laat weten wat voor iets je precies in gedachten had.

 

De favouriete illustratieve kleuren zijn zwart/wit maar ook met grijs gradaties en af- en toe kleuren heeft Psychodelic geen probleem!

 

Omdat de stijl van Psychodelic soms nogal onderhevig is aan het verschijnsel genaamd Evolutie vind je beneden een selectie van de meest interessante illustraties van afgelopen jaren. Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe tekeningen bij dus bookmark deze site en houd ‘m goed in de gaten!

 

Grtz.....

 

Psychodelic

VOORBEELDEN.
VERKOOP.
CONTACT.